Gratis Inspiratie Boek AudioBreed - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij ons is ‘’maatwerk’’ het uitgangspunt

Maatwerk is op iedereen van toepassing, van kleine projecten met een budget, tot complexe en compromislozen projecten.

Hierin zien wij veel mogelijkheden voor u als klant die soms blijven liggen. Logisch enerzijds ook want er kan vandaag de dag ook zoveel! Daarom besteden wij bij AudioBreed veel tijd aan onze R&D om zo tot de juiste keuze en oplossing voor uw wensen te komen.

Veel kennis die wij daaruit op doen delen wij nu eenmalig met u in ons Inspiratie boek.

Downloaden

Review van een klant;

Zeer tevreden over het volledige proces. Eerst een goede inventarisatie van de wensen. Deze zijn uitstekend vertaald naar de apparatuur en de wensen in het gebruik. Installatie is zeer professioneel uitgevoerd. Ook de ingebruikstelling en uitleg was prettig. Samenvattend als je voor een bedrijf gaat waar kwaliteit hoog in het vaandel staat met daarbij een prettige communicatie en oplossend vermogen dan is AudioBreed diegene die ik aanbeveel!”

 • Unieke audio oplossingen

  Zowel voor binnenshuis als buiten bij u in de tuin hebben wij verschillende unieke (maatwerk) audio & video oplossingen. Er zit voor iedereen iets tussen, ook voor u.

 • Ontdek hoe wij speakers geheel uit het zicht weg werken

  Wij werken uw speakers weg in het plafond, in de muren, maar ook bouwen wij ze geheel weg d.m.v. een stuclaag eroverheen te smeren. In ons Inspiratie boek kom je erachter hoe wij dit doen.

 • Tips om nog meer uit uw film ervaring te halen

  Als wij het puur gaan hebben over een bioscoop ervaring bij u thuis in de woonkamer dan worden de jongens van AudioBreed helemaal enthousiast. Wij zijn namelijk uw partij voor dit soort systemen!

 • Leer hoe wij onze systemen af monteren op SONOS

  Niets is zo fijn als goed muziek uit uw speakers, maar ze moeten gemakkelijk te bedienen zijn voor iedereen. Wij monteren onze speakers op verschillende manieren af, o.a. ook op SONOS met B&W speakers

 • Waarom inbouw speakers voor iedere ruimte geschikt zijn

  In ons Inspiratie boek laten wij verschillende soorten inbouw speakers zien in verschillende ruimtes. Ook vertellen wij u meer over hoe wij deze kunnen wegwerken in uw interieur.

"Maatwerk maakt alles mooier"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×