Inbouw speakers - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Vierkante of ronde grill
  • Speaker in kleur spuiten
  • Speakers in het plafond weg stuken (FPK)
  • Flush installatie, unieke onzichtbare techniek
  • Ingebouwde subwoofer
  • Inbouw Soundbar
  • Bruikbaar met de SONOS App

Inbouw speakers zijn toepasbaar voor vele doeleinden.

Zo hebben wij ervaring met zowel vochtbestendige speakers voor in uw badkamer als inbouw speakers voor uw home-cinéma.

Vaak wordt er gekozen voor inbouw speakers wanneer er behoefte is aan achtergrond muziek in een bepaalde ruimte. Echter kun je deze speakers veel breder inzetten. Zo zijn deze ook goed te gebruiken in uw tv-kamer, ons team kan uw tv geluid dan namelijk over deze inbouw speakers laten gaan. Hierdoor wordt uw tv geluid dus versterkt.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om een custom op maat gemaakte soundbar te ontwerpen en fabriceren voor u. Een soundbar die dus precies even breed is als uw tv om zo het mooiste geheel te creëren. Liever geen soundbar in het zicht maar wel het bijpassende geluid hiervan? Dan bouwen wij deze graag in de muur voor u.

"Goed geluid hoeft niet altijd zichtbaar te zijn’"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies!

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×