Kabels - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Solid Conductors
  • High-Purity Metal
  • Noise-Dissipation
  • Dielectric
  • Full-range (FR)
  • Single-BiWire (SBW) / Single-BiAmp (SBA)
  • BiWire COMBO
  • Stroom/HDMI/Internet kabels

Kabels zijn vaak een vaag begrip

Logisch ook want iedere kabel geeft geluid, dus waarom zou ik dan voor die duurdere kabel kiezen uiteindelijk? ‘’Uw systeem is zo goed als de slechtste schakel’’ hoorde u ons al eens vaker vertellen.  

Kabels zijn net zo belangrijk als de speakers die u er uiteindelijk mee aanstuurt. Hier praten wij dan ook graag open over met u als klant van ons. Vaak wordt dit stuk over het hoofd gezien en merken wij dat er dus een duurdere speaker wordt geoffreerd. Echter is hetzelfde resultaat vaak ook al haalbaar met een andere speaker, mits hier de juiste kabels op wordt aangesloten. Hier zit een hele theorie achter waar wij van AudioBreed enthousiast van worden. 

Een kabel fabrikant die dit heel goed snapt heet AudioQuest.

Zij snappen hoe een kabel functioneert en moet werken in een systeem. De termen Solid Conductors, High-Purity Metal, Nois-Dissipation, Dielectric en vele meer zijn dan ook zeker niet onbekend voor hen.  

De kabels van AudioQuest zijn als volgt opgebouwd: ‘’Good, Better, Best’’. Een AudioQuest kabel is dus altijd de juiste keuze om mee te beginnen bij uw systeem. Ook hebben ze kabels voor ieder project en toepassing. Hierdoor kunnen wij op ieder budget en project de juiste kabel vinden en gebruiken om zo het systeem in balans te houden. Onze adviseurs vertellen u graag alle ins en outs over deze kabels.  

"Het is zo goed als de slechtste schakel"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×