Over ons - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Bij ons is ‘’maatwerk’’ het uitgangspunt

Maatwerk is op iedereen van toepassing, van kleine projecten met een budget, tot complexe en compromislozen projecten.

Hierin zien wij veel mogelijkheden voor u als klant die soms blijven liggen. Logisch enerzijds ook want er kan vandaag de dag ook zoveel! Daarom besteden wij bij AudioBreed veel tijd aan onze R&D om zo tot de juiste keuze en oplossing voor uw wensen te komen.

 • Onafhankelijke adviseur & Installateur

  Door onze uitgebreide R&D weten wij welk product voor wie te gebruiken. Ook monteren en kalibreren we alles zelf zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen voor u.

 • Passie voor hetgeen wat we doen

  Doormiddel van ons enthousiasme, passie en gedrevenheid voor hetgeen wat we doen is ieder project een waar feest voor ons! Hierin laten we onze klanten graag in mee genieten.

 • Wij ontzorgen van a t/m z, maar dan ook echt!

  Heeft u verbouwplannen of renovatieplannen aan uw woning? AudioBreed neemt dit alles uit handen voor u.

 • Hoge kwaliteit maatwerk

  Zo hebben wij beschikking over een werkplaats waar we maatwerk meubels kunnen maken naar ons design. Denk aan TV-meubels/kasten of zelfs completen high-end keukens die tot in detail afgewerkt.

 • Wij bouwen naast audioprojecten ook relaties op

  En deze relaties zijn voor ons van AudioBreed heel erg waardevol!

"Maatwerk maakt alles mooier"

Ons doel? Onze klanten van a t/m z geheel te ontzorgen, hier vertellen we u graag meer over.

Bij grotere projecten zoals het compleet renoveren van een woning, of een aanbouw aan uw huidige woning komt u vaak met verschillende partijen in contact. Een bouwbedrijf, stukadoor, loodgieter, elektricien, interieur stylist/ontwerper, schilder. etc. En ergens aan het einde van deze rit zitten wij van AudioBreed vaak om uw audio en video wensen te bespreken. De kunst is om dit alles netjes en soepel op elkaar aan te laten sluiten.

Bij projecten van deze omvang snappen wij heel goed dat u waarde hecht aan 1 contactpersoon. Hierin ontzorgt AudioBreed en dit zien wij ook als ‘’maatwerk’’ voor u als klant. Wat we voor u als klant van AudioBreed aanbieden is dat we naast onze passie voor audio en video, u ook het complete plaatje willen laten ervaren en beleven. Dit doen we doormiddel van ons sterke team.

AudioBreed als aannemer

AudioBreed neemt in deze grotere projecten de rol aan van een aannemer. Wij hebben een vakkundig team van professionals gecreëerd die dezelfde visie heeft als dat AudioBreed dat heeft op Audio- en Videogebied. Zo blijft u maar met 1 bedrijf in contact wat letterlijk alles van a t/m z voor u als klant uit handen neemt. Van het ontwerp van de aanbouw en het bouwkundig technisch in orde maken daarvan. Tot de daadwerkelijke bouw, afwerking en vervolgens het interieurontwerp, wat compleet naar uw wens kan worden samengesteld met kleuren en stofjes.

Gedreven om uw droom waar te maken

Hiermee laten we onze klanten graag ervaren hoe gedreven wij van AudioBreed zijn om uw droom waar te maken. Op deze manier kunnen wij namelijk de perfecte inbouw oplossingen voor uw speakers garanderen en ervoor zorgen dat er door een extern bedrijf geen dingen over het hoofd gezien worden. Er is niets belangrijker dan een goede communicatie en planning bij projecten van deze omvang. Dat is wat AudioBreed onderscheidend en sterk maakt ten opzichte van de rest. Alles wordt intern bedacht en vervolgens door ons aan u opgeleverd zodat u als klant ook het overzicht bewaart. Nogmaals, ‘’Ons doel is om onze klant te ontzorgen van a t/m z’’.

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×