Bioscoopruimte - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Uniek ontwerp
  • Beamer mogelijkheden
  • Stofferen van de ruimte
  • Sterrenhemel
  • Bioscoopstoelen
  • Maatwerk meubels

Wie droomde er van kleins af aan nu niet van een eigen bioscoopruimte?

Vrijwel iedereen heeft deze fantasie ooit eens laten passeren. Voor sommige mensen kan dit nu ook werkelijkheid gemaakt worden.

U kunt uw eigen bioscoop compleet samen met ons ontwerpen. Houdt u het simpel of gaat u all-in? Bent u fan van Star Wars en wilt u graag het gevoel hebben dat zodra u uw bioscoopruimte binnen treedt dat u zich bevindt in een heus ruimteschip? Geen enkel probleem, onze decorbouwers gaan hier graag mee aan de slag voor u. Zelfs een sterrenhemel zoals in een Rolls-Royce is een normale optie in onze bioscoopruimtes. ‘’The sky is the limit”.

Graag werken wij aan deze unieke spraakmakende projecten voor onze klant relaties. Goede communicatie en een heldere visie is hierbij de sleutel tot een magische ruimte.

Heeft u interesse in een opmaat ontworpen bioscoopruimte of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen met het gewenste budget? Neem dan contact met ons op en een van onze adviseurs zal u graag te woord staan.

"The sky is the limit"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×