Buiten terras - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Inbouw speakers in overkaping
  • In-ground sub-woofers
  • In-ground speakers
  • Speakers tussen uw bodembedekkers
  • Te gebruiken met de SONOS App

Audio oplossingen buiten

Wij van AudioBreed zijn dealer van in-ground speakers. Deze speakers worden dus in de grond geplaatst in plaats van gemonteerd aan de muren. Dit alles met als uitgangspunt dat het optisch beter oogt.

Voor uw buitenverblijf kunnen wij zowel speakers inbouwen in het plafond van uw overkapping, of opbouw speakers monteren aan uw schutting of muur. Echter gaan wij nog een stap verder dan dit. Wij bieden namelijk ook de unieke optie om uw speakers in te graven in de grond.

Op deze manier zijn de speakers enkel te horen en niet zichtbaar. Ook kunnen wij sub-woofers onder uw gazon plaatsen voor de extra diepe lagen tonen. Deze technieken bestaan al meer dan 35 jaar in Amerika maar zijn geheel nieuw voor onze markt hier in Nederland. Graag laten wij u kennis maken met wat er allemaal mogelijk is op audio gebied in uw tuin. Zo hebben wij verschillende soorten speakers voor ieder toepassing, ook voor bij uw zwembad of voor tussen uw begroeiing.

"Goed geluid hoeft niet altijd zichtbaar te zijn"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×