Woonkamer - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Zuilluidsprekers
  • Center speaker
  • Inbouw speakers rondom TV of Beamer
  • Audio inbouwen in op maat gemaakt TV meubel
  • Surround bioscoop geluid
  • Dolby Surround, Dolby Atmos & DTS:X

Wel of geen speakers in het zicht?

Als we de vraag stellen of er beter geluid gewenst wordt tijdens het kijken van uw favoriete film of serie is het antwoord vaak vlug gemaakt en volmondig ‘ja’. Echter is het vaak zo binnen een relatie dat een iemand het geen probleem vindt om speakers in het zicht te hebben staan en is de wederhelft het daar vaak niet mee eens. Dit snappen wij beide heel goed. En daarom hebben wij hiervoor de oplossing.

Ook rondom uw TV kan audio worden ingebouwd.

De linker speaker, rechter speaker en de center speaker worden dan allemaal netjes uit het zicht weggewerkt. Eventuele surround speakers en overhead speakers kunnen we in de muren en het plafond verwerken zodat u onzichtbaar eindeloos kunt genieten van uw ”mini” priv√© bioscoop. Hiervoor hebben wij verschillende opties en mogelijkheden. Bij interesse schroom dan niet om hier naar te vragen, want onze adviseurs leggen het u graag uit.

"Goed geluid hoeft niet altijd zichtbaar te zijn"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×