Versterkers - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Stereo versterkers
  • Stereo receivers
  • Voorversterkers
  • Eindversterker
  • AV Receivers
  • Surround processors / eindversterkers

Wat is nu belangrijk aan een versterker?

Voor een goede audio weergaven zijn een paar aspecten zeer belangrijk aan een versterker. Denk hierbij aan een goede kanaalscheiding, een minimaal ruisniveau en een minimale vervomingsfactor. Mede door een goede kanaalscheiding ervaren we het juiste stereo beeld van de opname. Wanneer het ruisniveau minimaal is, wordt er nagenoeg geen signaal toegevoegd aan de originele opname. En een minimale vervormingsfactor betekend dat het audio signaal exact zo weergegeven wordt als dat het is opgenomen. Dit in combinatie met een paar goede set kabels en speakers maakt het tot een indrukwekkend geheel.  

Naast stereo versterkers zijn wij ook uw aangewezen partner op het gebied van AV-receivers, maar ook voor audio distributie versterkers voor het aansturen van de audio door uw gehele woning zijn wij uw partner. 

Graag denken onze adviseurs met u mee om samen uw Audio en Video dromen waar te maken. 

"Wij maken uw AV dromen waar"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×