Vrijstaande speakers - AudioBreed
Afspraak maken Offerte aanvragen

Een overzicht van de vele mogelijkheden:

  • Zuilluidsprekers 
  • Centerspeakers
  • Surround opstelling
  • Losse sub-woofer
  • Te gebruiken met de SONOS App

Welke speaker is geschikt voor mij?

Zuilluidsprekers, ook wel vloerstaanders genoemd, geven het best de klanken weer. Echter zijn er ook voldoende Bookshelf speakers, boekenplank speakers, te vinden die de klanken ook mooi weergeven. Wij van AudioBreed werken enkel samen met gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld Bowers & Wilkins.  

Wanneer u overweegt om een hifi set aan te kopen, lopen onze adviseurs dit gehele traject van a t/m z samen met u door. Wij bespreken de ruimte waarin ze komen te staan, de gewenste opstelling, benodigde randapparatuur voor het voeden van de speakers en ook hebben we het over de kabels die er tussen moeten komen. Geen enkel detail wordt hierin over het hoofd gezien.  

Maatwerk maakt alles mogelijk

Ook is maatwerk in deze tak van de sport aan de orde binnen AudioBreed. Heeft u bijvoorbeeld een oude Aston Martin in de kleur California Sage in uw collectie en wenst u exact deze kleur op uw speakers? Dan nemen wij dit graag uit handen en gaan we hiermee aan de slag. Of wenst u een custom design op uw speakers om zo uw ”wauw” factor te creëren? Ook dit verzorgen wij dan graag voor u. Maatmerk is waar AudioBreed voor staat, aandacht voor de kleine dingen. Al deze kleine ingrepen bij elkaar maken het immers tot uw ‘wauw’ gevoel. Deze emotie zoeken wij keer op keer weer bij onze relaties.  

"Maatwerk maakt alles mooier"

Onze werkwijze

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan? Neem ons plan van aanpak dan zeker even door zodat u weet waar u aan toe bent. Of stuur ons uw plattegrond en wij komen met een passend advies.

High quality products

U hoeft zich als klant van AudioBreed geen zorgen te maken over de apparatuur keuze, hier houden wij ons mee bezig. Zo werken wij enkel met gerenommeerde merken die zich door de jaren heen hebben bewezen, zoals Bowers & Wilkins, Kef, Rotel, Sonos en nog vele meer. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×